Mörkläggningsgardiner

Hos oss hittar du massor av flexibla och vackra mörkläggningsgardiner till ditt sovrum.
Vi har mörkläggningsgardiner som passar perfekt för dig som föredrar att sova i ett riktigt mörkt rum. Dra ner dina mörkläggningsgardiner och det är garanterat ingen sol eller månljus som smyger sig in i rummet och stör din sömn.

Din expert på Mörkläggningsgardiner

Väljer du vår smarta Plisségardin Flex® kan du även reglera gardinen nerifrån/upp så att när du stiger upp, kan du få in det härliga morgonljuset men samtidigt undvika insyn.
En vanlig mörkläggningsgardin går som du säkert känner till bara att reglera uppifrån och ner och står gärna och slår när fönstret är öppet. Vår modell Plisségardin Flex® håller sig däremot på plats och du kan enkelt reglera gardinen både nerifrån/upp samt uppifrån/ner således fungerar den därför också som ett utmärkt insynsskydd.

Är du extra ljuskänslig så väljer du bland våra mörkläggningstyger i Dubbelcell, där tråden löper inuti väven. Tygets dubbla väv innehåller horisontella luftfickor, celler, som isolerar mot temperaturskillnader ute och inne. Du märker skillnad, vare sig du har energifönster eller enklare typ av glas. Så med andra ord isolerar gardinen mot kyla på vintern och mot värmen på sommaren,  sov gott i ett sovrum med behaglig tempratur! Våra mörkläggningsgardiner lämpar sig också utmärkt för biorum. Där skapar tygets dubbla cell förutom utmärkt mörkläggning även en ljuddämpande effekt. Vi skräddarsyr mörkläggningsgardiner till takfönster, dörrfönster och vanliga fönster. Plisséer är ett smart och snyggt alternativ till persienner och rullgardiner, och gör det enkelt att inreda personligt.

Hos oss finns ett stort utbud av färger, mönster och egenskaper, som grad av mörkläggning och ljusinsläpp, och du sätter själv ihop din gardin som just du vill ha den. Skapa ett behagligt klimat i hemmet och sov riktigt gott i det mörklagda sovrummet – vi har plisségardiner för alla miljöer och sammanhang.

Plissegardin Flex Sovrum
Automatiskt hämtade uppgifter
Vänligen välj korrekta uppgifter från listan.