Smarta insynsskydd till fönster

Hos oss hittar snygga, smarta och mycket funktionella insynsskydd till fönster. Plisségardinen har mycket goda egenskaper för att fungera som insynsskydd till fönster. Plissegardin Flex fungerar så att den kan regleras både nerifrån/upp samt uppifrån/ner vilket gör den perfekt för ändamålet. Gardinen fungerar således både som ett solskydd men också som ett utmärkt insynsskydd.

Insynsskydd fönster – Välj själv när du vill bjuda på insyn.

Våra flexibla gardiner blir så mycket mer än bara sätta upp statiskt fönsterfilm. De kan ljusa upp eller bryta av och ge rummet ett riktigt lyft.  I dagens hem blir rymd och ljus allt vanligare, stora fönster med mycket insyn, glas från golv till tak, inglasade balkonger och altaner. Detta gör behovet med bra skydd mot både sol, värme och insyn, desto viktigare.

Plisségardinen tål även fukt, är enkel att rengöra och därför fungerar gardinen också väldigt bra i en badrumsmiljö. Detta gör plisségardin till ett smartare alternativ än frostade fönster och andra typer av fönsterfilm. Med plissegardiner skapar du en trivsam men även vackra miljöer för dig och din familj.

Smarta insynsskydd – Filmen!

Se gärna vår instruktionsfilm kring hur våra insynsskydd fungerar.

Plissegardin som insynsskydd till fönster

Insynsskydd fönsterPlisségardiner har mycket goda egenskaper och är helt enkelt den ultimata produkten när ni behöver insynsskydd för era fönster. De är inte bara snygga utan också mycket funktionella som ni verkligen kommer trivas med. Så har ni funderingar eller ideér kring det här med insynsskydd till era fönster så finns vi till ert förfogande.

Här hos oss kan du i lugn och ro välja bland ett stort utbud av färger och mönster. Helt enligt dina egna önskemål och behov. Behöver du lite inspiration så titta gärna in i vårt inspirationsgalleri.

Välkommen till vår butik här kan ni läsa mer om våra produkter och vårt företag. Här finns också en mätguide, så du enkelt kan mäta och sedan montera din plisségardin.

Vi är experter på området och hjälper er att ta fram insynsskyddet som passar just dina fönster och ert boende. Så titta gärna i vårt inspirationsgalleri och tveka inte heller att kontakta oss direkt! Plisséexperten tillhandahåller de ultimata produkterna inom insynsskydd fönster, vi har lösningarna!

insynsskydd-fonster
Automatiskt hämtade uppgifter
Vänligen välj korrekta uppgifter från listan.