Om Plisséexperten

Vi förenar design och funktion.

På Plisséexperten är vi som det låter; experter på plisségardiner. Vi älskar att inreda med ljus, färg och form. Vi vill bidra till vackrare hem där solskydd inte bara har en praktisk funktion, utan även en estetisk. Och för detta ändamål är plisségardiner perfekt.

Vi har sedan starten hösten 2012 levererat över 10 000 st plisségardiner till privatpersoner och företag. Anledningen till våra låga priser är att kunden själv monterar sin plisségardin, istället för att någon av oss kommer och gör det. Smart, smidigt och mer pengar över till annat.

Vårt huvudkontor finns i Höganäs i nordvästra Skåne. På Magasin 36 har vi vårt showroom med utställningar av våra olika plisségardiner. Varmt välkommen dit!

OmPlisse

Villkor

Betalning

Välj mellan kortbetalning, faktura och avbetalning.

Beställning

- Kunden ansvarar för att ha uppgett korrekta måttangivelser vid beställningen. Vi utgår från att kunden har läst och följt vår mätguide.
- Endast personer över 18 år och som är folkbokförda i Sverige får handla i vår webbshop.
- Efter slutförd beställning skickas en orderbekräftelse till den angivna e-postadressen.
- Ändringar i en beställning kan endast göras om ordern inte har börjat tillverkas. Kontakta oss för att göra ändringar i din beställning.

Frakt

Du betalar alltid en fast fraktkostnad på 195 kr per order. Leverans sker normalt inom 10 dagar till närmsta utlämningsställe.

Garanti

På våra plisségardiner gäller 24 månaders garanti från inköpsdatumet. Spara din faktura/orderbekräftelse, det dokumentet gäller som garantibevis.

Garantin täcker material- och tillverkningsfel och omfattar frakt av solskydd till serviceställe, reparationsarbeten, nödvändiga material samt frakt tillbaka till kunden. Garantin omfattar inte reparationer eller andra besök hos kunden.

Garantin täcker inte

  • Solskydd som gått sönder på grund av något annat än tillverkningsfel.
  • Skador som beror på felaktigt bruk eller skadegörelse.
  • Skador som beror på smuts från insekter.
  • Justeringar, reparationer eller byten av reservdelar som beror på normalt slitage, vårdslöst bruk av produkten eller att bruksanvisningen inte har följts.
  • Solskydd som monteras mellan fönster.

 tygets tillverkningsprocess kan det i olika partier uppstå partispecifika skillnader i färgtoner. Vi garanterar inte att färgtonen alltid är densamma på solskydd som beställts vid olika tillfällen.

Ljusstyrka och färgnyanser kan variera mellan datorer. Vi försöker alltid återge plisségardinernas egenskaper så rättvist som möjligt, men vi kan inte garantera att färgerna ser likadana ut på alla datorer.

Leverans

Leverans sker normalt inom 10 arbetsdagar till närmsta utlämningsställe.

Priser

Samtliga priser på vår sajt är i svenska kronor (SEK) inklusive moms. Våra produkter är indelade i fem olika prisgrupper beroende på deras material.

Egenskaper tyg:

Transparent/Screen: Ljusgenomsläpp, filtrerar soljuset, möjlighet att se ut igenom tyget.  Semitransparent: Ljusgenomsläpp, blockerar solljuset, ej möjlighet att se genom tyget. Mörkläggande: Inget ljusgenomsläpp.

Vi kan även kostnadsfritt skicka tygprover om detta önskas.

Reklamation

Om varan brister i kvalitet ska kunden kontakta oss skriftligen och beskriva problemet. I första hand ersätter vi den gamla varan med en ny.  Mått tolerans på +- 1 mm tillämpas.

Retur

Eftersom vi säljer måttbeställda varor kan vi inte erbjuda någon returrätt. Detta i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen 4 §: Ångerrätt på en vara gäller inte distansavtal om varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gammal.

Integritetspolicy

Personuppgifter

Plisséexperten Sverige AB värnar om din personliga integritet både som webbplatsbesökare och kund. Vi strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är vår målsättning att följa alla vid var tid gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd. Denna policy hjälper dig bl.a. att förstå vilken slags information Plisséexperten samlar in och hur denna används. Genom att godkänna policyn på webbplatsen i samband med köp eller eller lämnande av uppgifter så samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan.

Plisséexperten Sverige AB org.nr. 556889-5519 (Plisséexperten/vi/företaget) Bruksgatan 36B, 263 39 Höganäs, 042-22 22 41 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vilka personuppgifter behandlar vi?

Vi kommer att behandla de personuppgifter som du lämnar eller har lämnat till oss eller som vi samlat in på webbplatsen genom cookies. De personuppgifter som vi behandlar är ditt namn, adress, telefonnummer, e-postadress, personnummer (vid betalning mot faktura) och IP-nummer.

Hur använder vi dina personuppgifter?

Uppgifterna kan användas för identifikation och att uppnå betalning eller annan fullgörelse. Personuppgifterna kan då även komma att samköras med uppgifter från andra register t.ex. kreditupplysningsregister. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till kronofogdemyndigheten eller domstol. Ditt personnummer kommer också att behandlas på uppdrag av (eller på grund av krav från) betalnings- och kreditföretag som behöver detta i kreditupplysningssyfte.

Uppgifterna kan användas för direktmarknadsföring, nyhetsbrev samt för statistikändamål per post, sms och e-post samt för marknadsföring och information via telefon om du inte invänt mot detta. Du kan när som helst kontakta oss för att avbryta marknadsföring mot dig som kund.

Genom att godkänna policyn på webbplatsen i samband med köp eller lämnande av uppgifter så samtycker du till att dina personuppgifter överförs till land utanför EES.

Om hela eller delar av företagets verksamhet säljs eller integreras med annan verksamhet kan dina personuppgifter lämnas ut till våra rådgivare eventuell köpare och dennes rådgivare och lämnas vidare till verksamhetens nya ägare.

Hur skyddar vi dina personuppgifter?

För att hålla de personuppgifter vi behandlar i säkert förvar har vi vidtagit flera säkerhetsåtgärder: Vi har implementerat säkerhetsrutiner och tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter såsom certifieringsteknik för webbläsare. Vidare har vi vederbörliga brandväggar och antivirusprogram för att skydda och förhindra obehörig tillgång till nätverket. Tillgång till de utrymmen där personuppgifterna lagras är begränsad och det krävs att de anställda identifieras för åtkomst.

Företaget använder sig även bl.a. av SSL (Secure Socket Layer) som är ett protokoll för säker överföring av data via Internet (eller andra nätverk). Du som kund behöver kontrollera att SSL inte är avstängt i inställningarna för webbläsaren.

Hur länge sparas mina personuppgifter?

Om du samtyckt till att vara registrerad/kund hos oss sparas dina uppgifter tills du avregistrerar dem. Du kan när som helst avregistrera dig som kund. Dina uppgifter lagras dock så länge det är nödvändigt utifrån krav i lag eller för att fullgöra företagets åtaganden gentemot dig t.ex. för att uppfylla leverans och garantiåtaganden.

Tillgång till uppdatering och korrigering av dina personuppgifter

Du har enligt gällande personuppgiftslagstiftning rätt att en gång per kalenderår gratis få besked om vilka personuppgifter som behandlas om dig oavsett hur dessa samlats in. Om du vill ha sådan information ska du lämna in en skriftlig begäran till oss. Begäran ska enligt gällande personuppgiftslagstiftning skickas in underskriven av dig per post till den adress som anges på Webbplatsen. Den kan alltså inte skickas per e-post.

Plisséexperten vill säkerställa att dina personuppgifter är korrekta och uppdaterade. Om någon av de uppgifter du lämnat till oss förändras t.ex. om du ändrar din e-postadress, namn eller telefonnummer vänligen lämna Plisséexperten korrekta uppgifter genom att skicka ett e-postmeddelande till kundservice@plisseexperten.se. Du har rätt att när som helst begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas.

Dina personuppgifter behandlas inte för ändamål som rör direkt marknadsföring om du motsätter dig sådan behandling. Du har rätt att när som helst återkalla ett lämnat samtycke om behandling av personuppgifter. Sådan återkallelse kan begränsas till att endast avse del av behandlingen exempelvis den som rör direkt marknadsföring.

Webbplatsen kan innehålla länkar till andra webbplatser. Denna Integritetspolicy gäller enbart webbplatsen. När du länkas till annan webbplats bör du läsa den personuppgiftspolicy som gäller för den sidan. Notera att Plisséexperten inte tar ansvar för andra webbplatsers behandling av dina personuppgifter.

Ändringar i Integritetspolicy

Plisséexperten förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna Integritetspolicy när som helst i tiden i den utsträckning ändringarna är nödvändiga för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya legala eller tekniska krav. Alla ändringar av denna Integritetspolicy kommer att publiceras på webbplatsen.

Plissegardiner-Magasin-36-410x377c

Perfect Fit

Så får du mätt på rätt sätt

Här på Plisséexperten beställer du dina plisségardiner till ett mycket förmånligt pris. Det du måste göra är att själv mäta och sedan tala om för oss vilka mått som gäller i ditt fall. Men bara lugn! Det är oerhört sällan som någon mäter fel. Läs igenom mätinstruktionerna innan du skrider till verket. Är man lugn och metodisk när man mäter blir det rätt. Dessutom sker ett automatiskt måttavdrag på 3 mm i fabriken.

Skulle det mot förmodan ändå bli fel så bjuder vi på en plissé.

Det här kallar vi Perfect Fit.

PerfectFit

Press

Här hittar du vad som är på gång hos oss.

Ta del av våra nyheter och bilder, och kontakta oss för övriga pressfrågor.  Besök gärna vårt Showroom på Magasin 36 i anslutning till Höganäs Saluhall.

Projekt:

Läs om våra senaste projekt på Byggfakta

Pressmeddelanden

Plisségardiner till Vivalla

Snacka om snygga solskydd (121114)

Kontakt

E-post: kundservice@plisseexperten.se
Tel: +46 42 – 22 22 44

Följ Plisséexperten AB

Press

Miljö

Vi är rädda om dig och miljön.

Alla våra produkter är märkta med Öko-tex Trygg Textil. Det innebär att plisségardinerna som du beställer från oss är helt fria från skadliga ämnen för hud och hälsa. Produkterna kontrolleras noga av oberoende testinstitut, anslutna till International Oeko-Tex® Association, och får genomgå omfattande tester, såväl tyg som tråd.

Märkningen garanterar att det inte finns några skadliga kemkalier i produkten och att innehållet av miljö- och hälsofarliga ämnen inte överstiger internationellt antagna gränsvärden.

Beställ tryggt och miljövänligt hos oss!

miljo

Cookies

På www.plisseexperten.se används både sessionskakor och varaktiga kakor. Vissa kakor är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare.

Som användare kan du själv bestämma om du vill acceptera eller ta bort cookies. Du kan även välja att tillåta cookies för specifika webbsidor. Dessa val går att göra i inställningarna för din webbläsare.

Vi kan inte garantera att du kan använda samtliga funktioner på vår webbplats ifall du inte accepterar kakor.

Dessa funktioner använder kakor på vår webbsajt:

En sessionskaka som lagras tillfälligt i datorns minne under tiden du som besökare är inne på vår webbsida. Sessionskakan försvinner när du stänger webbläsaren.

Webbanalysverktyget Google Analytics som används på denna webbsajt använder kakor. Kakorna samlar in information på aggregerad nivå om hur besökarna använder webbplatsen t.ex. antal sidvisningar, var besökare kommer från och antal besök i syfte att förbättra webbplatsen och ge en bra användar-upplevelse. Om du inte vill acceptera kakor så samlas ingen information in.

Automatiskt hämtade uppgifter
Vänligen välj korrekta uppgifter från listan.